Efter studierna

Examen

När du fullgjort din utbildning har du rätt att ta ut din examen. Du ansöker själv om examensbeviset och därefter prövas din ansökan mot gällande nationella och lokala examensregler. Ansökan gör du enklast via Portalen under "Mina studier".

Vanliga frågor om examen 

Alumn

Umeå universitets Alumninät är en plattform för Umeå universitets alumner, d.v.s. föredetta studenter. De alumner som tar ut examen hamnar automatiskt i Alumninät med namn, adress och examen men för att vi och andra alumner ska kunna få mer information om dig måste du registrera dig. Alumninät är bara tillgängligt för alumner och medarbetare vid universitetet som jobbar med alumnfrågor. För att du som alumn ska bli medlem krävs att du registrerar dig. Med hjälp av ett användarnamn och ett lösenord får du sedan tillgång till nätverket och plattformen.

Du som alumn kan genom Alumninät hålla kontakt med gamla kompisar från studietiden och knyta nya, både sociala och professionella, kontakter. Alumninät är också kärnan för att vi på Umeå universitet ska kunna utveckla kontakten med er alumner. Vi vill gärna veta var du jobbar, vilken kontakt du vill ha med oss m.m.

Läs mer om Alumnverksamhet och registrera dig i Alumnnätverket!


Sidansvarig: Studievägledning

Utskriftsversion

Kontaktinformation

Studentsupport
Informatik, Umeå universitet
901 87 Umeå 

Besöksadress
MIT-huset, Campustorget 5, vån 4

Tel:  090-7865730

Kontaktformulär

Logga in i Alumninät

Logga in

Gå med