Introduktion till e-Government, 7.5 hp, hösten 2017

Välkommen till kursen Introduktion till e-Government HT-17

Kursen är på 7,5 hp och studietakten är halvfart. Kursen är helt nätbaserad och alla aktiviteter, all information m.m. kommer att skötas via kursens site på lärplattformen Cambro. För att komma åt kurssiten på Cambro krävs att du har en CAS-användare och ett lösenord. Dessa skaffar du dig i samband med registrering.

Eftersom kursen går på distans måste du själv registrerar dig på kursen i Umeå universitets Studentportal. Det är viktigt att du gör det under följande datum: 24/8 - 3/9 2017. Om du inte har registrerat dig i Portalen under denna period kan du förlora din plats på kursen. Vet du i förväg om att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

För att kunna registrera dig via portalen krävs det att du är antagen till kursen och att du har en så kallad CAS-användare och ett lösenord. I samband med att du fick ditt antagningsbesked, fick du också ett informationsbrev med upplysningar om hur du aktiverar denna användare. På webbplatsen http://www.student.umu.se/registrering/ finns en manual om hur själva registreringen går till.

Lars Öbrand [lars.obrand@umu.se]

Torbjörn Nordström [torbjorn.nordstrom@umu.se]